Referenser

Så här tycker våra fantastiska kunder. Tack för senast!

 

Elgiganten

"Även detta år valde Elgiganten att lägga examen för vårt ledarskapsprogram i Åre, enbart tack vare den enorma service som Fjällkonferens visat prov på året innan. Jag har sällan varit med om ett företag som varit så i detalj vid planeringen av vår konferensresa. Trots ändringar i sista sekund så har Fjällkonferens visat stor flexibilitet i sitt sätt att arbeta och anpassat allt efter vårt behov och önskningar. De tog emot oss med ett stort leende när vi anlände till Åre och var aldrig mer än ett samtal bort hela vägen från ankomst till avfärd. Fjällkonferens är ett företag som definitivt lyckats hålla sina ledord - enkla, naturliga, ärliga, möjlighetsorienterade och generösa! Vi anlitar med nöje Fjällkonferens igen, då får vi vad vi vill ha och lite till! 

ÅF

"Tack för ett kanonbra arrangemang! Nu visste vi att man på Fjällkonferens är proffsiga då vi utnyttjat deras konferenstjänster tidigare. Bra upplägg med mycket proffsiga och trevliga kontaktpersoner. Det var andra gången vi var på SkiLodge i Lindvallen och det var lika bra som förra konferensen. Eftersom detta var en ”extra” chefskonferens som ett resultat av bra genomfört arbete med bra utfall och en utmaning från mig till 22 chefer så var det viktigt att allt fungerade! Omdömet efteråt från cheferna: vår bästa konferens! Vi kommer tillbaka!
 

PEAB Sverige AB

"Vi på PEAB hade ett mycket lyckad arrangemang. Med sin oerhört positiva attityd tog Fjällkonferens hand om oss på allra bästa sätt. Både sånt vi hade kommit överens om och också det som dök upp under vistelsen. Vi är alla helnöjda med resan och kommer att anlita Fjällkonferens igen. You bet!" 

FSUM

"Gott och Blandat var temat för Ungdomsmottagningskonferensen 2011 (450 pers). Den rubriken kan vi också sätta på Fjällkonferens attityd, serviceanda, kunnande och bemötande. Kan ni orda? Har du tänkt på? Kan du hjälpa oss? Kraven och förväntningar har varit vara många och långa - men dom har alltid mötts av Javisst! Inga Problem! Det ordnar vi! Inget har varit omöjligt att fixa och deras kompetens är verkligen God och blandad! OTROLIGT killar och tjejer på Fjällkonferens vad ni kan och vill! Ni har gjort så att konferensen blivit en av de bästa genom tiderna! Vi kommer att komma åter och andra konferensarrangörer: huka er, för Fjällkonferens har satt ribban för hur det ska skötas professionellt!"

Almega

"Det här var nog den bästa konferens vi haft. Att ha "en kontaktperson hela vägen" bidrar mycket till att konferensen blir lyckad. Fjällkonferens verkade omedelbart ha en känsla för vad vi önskade och kom med förslag som sedan visade sig vara mycket lyckade. Ett stort tack för allt ni gjorde för oss och på återseende!" 

Bravida

"Vill än en gång tacka för en mycket uppskattad konferens på fjället. Sammanfattning: Grym samordningkonferensboendeaktiviterskidåkningmiddagarafterskilogistik!" 

YIT

"Oppsummering av vårt inntrykk av å samarbeide med Fjällkonferens. Vi kom i kontakt med Fjellkonferanse og fikk tidlig følelsen av at vi var kommet til riktig sted for å få gjennomført et profesjonelt arrangement for 100 personer. Alt ble tilrettelagt til våre behov og de få utfordringene som dukket opp etter hvert ble løst fortløpende. Vi er en gjeng som har reist på tur i 10 år men aldri så mange og aldri så vellykket!" 

TeliaSonera Sverige AB

"Vi på Telia (350 personer) vill tacka för en mycket lyckad Kick-off i Sälen, professionellt omhändertagande både innan och under vår vistelse på Sälens Högfjällshotell. Det är guld värt att ha en sådan proffsig kontaktperson som vi fick förmånen att få." 

Swecon Anläggningsmaskiner AB

”Jag bedömer hela arrangemanget som världsklass. Hotellet och konferenslokaler var perfekt för vårt företag. Det fyllde klart våra behov. Jag saknar inget och Fjällkonferens fixade alla behov jag la fram. Det som jag tror vi kommer titta på nästa år är att bo i Storstuga, så vi kan konferera och laga mat i stugan.” 

Volvohandelns Utvecklings AB

"Vill bara ösa över tusen tusen tusen tack för att ni hjälpte oss med vår konferens i Hemsedal! Så superlyckat det blev! Dessutom måste jag säga att så oerhört serviceinriktade Fjällkonferens är - helt fantastiskt, vad vi än behövde, vad vi än önskade så blev det fixat - makalöst, och nästan vilken tid på dygnet som helst. Vi är jättenöjda med hela konceptet och Hövdingahallen blev hur bra som helst... en sån upplevelse. Ja t.o.m snön kom fram... som sagt... helt otroligt! 

Amphi-tech AB

"Vi vill alla tacka Fjällkonferens för ett proffesionellt arrangemang från början till slut. Kul att få uppleva ett levande exempel på kundservice i toppklass!
 

Koneo

”Bästa Kick-offen någonsin”, ”Otroligt bra ordnat", "Kunde inte bli bättre”. Det är några av de många positiva utvärderingarna efter vår Kick-off i Åre. Och den äran överlåter jag med all rätt till Fjällkonferens. Det viktigaste i samarbetet har varit den snabba förståelsen för vad vi var för ett gäng och vad som skulle passa oss allra bäst. Till det adderas även extrem flexibilitet och fullständig kontroll vid genomförandet. Jag, som ansvarig på plats, var inte orolig en sekund – jag kunde till och med slappna av och delta i aktiviteter och roligheter. En jätteeloge till er!

OEM Automatic AB

"Tack för en toppenkonferens! Kontakten med Fjällkonferens har varit väldigt proffsig, inget var någonsin ett problem. Uppskattar att det var en och samma kontaktperson under förberedelserna och som också fanns på plats under vår vistelse i fjällen. Tack för all hjälp vid både små och stora frågor, jag vet vem jag ska kontakta nästa gång vi har kick-off på gång... Allt fungerade jättebra från början till slut och samtliga 130 deltagare var jättenöjda. Vi ses igen!" 

Advokatfirman Glimstedt

"Vi vill tacka för en synnerligen välplanerad och varierad konferenshelg i Tandådalen Sälen. Ett proffsigt och engagerat bemötande både inför samt under vår vistelse i Sälen. En konferensvärd som hela tiden var på tå vad det än gällde! En trevlig mix mellan nytta och nöje som verkligen föll oss i smaken!" 

Stadium Promotion

"Nu är vi äntligen tillbaka efter en fantastisk Kick Off i Sälen. Jag vill rikta ett stort tack från oss alla för all hjälp som ni bistått med. Det är fantastiskt att i vissa fall få slippa tänka, allt bara ordnar sig. Det är dom små grejerna som gör att upplevelsen blir så total. Vi kan fokusera på det vi är där för; nämligen att konferera. Än en gång ett stort tack för ert engagemang och positiva attityd i samband med vår Kick Off i Sälen. Varma hälsningar från oss på Stadium" 

NCC Construction Sverige AB

"Vår Kick-Off i Tandådalen Sälen blev en riktigt bra uppstart på det nya året genom en bra blandning av nytta förenat med nöje. Fjällkonferens AB hade hittat en perfekt mix av aktiviteter som passade alla i gruppen. Punktlighet och stor flexibilitet samt ett oerhört varmt och välkomnade bemötande från personalen hos Fjällkonferens AB gör att jag med all säkerhet kommer att vända mig till dem inför nästa konferens." 

AK-Konsult

Stort TACK till Fjällkonferens som arrangerat detta för oss, ni har gjort ett superjobb! Jag har aldrig varit så här nöjd någon gång med ett liknande arrangemang, det har varit smidigt och lätt från första kontakten. Jag hoppas också att vi kan återkomma i framtiden med något nytt "event".
 

Office Document

"Kan bara instämma med med alla andra. Vi hade en mycket lyckad kickoff i Sälen. Fjällkonferens bidrog i allra högsta grad till detta genom en personlig service med hög leveranssäkerhet i sitt åtagande. Arrangemangen var bra och fungerade till fullo"
 

Parken Zoo i Eskilstuna AB

"Vill passa på att framföra ett mycket gott betyg till Fjällkonferens som från första stund tog hand om vår bokning på bästa sätt. Mycket imponerad av ert engagemang och ert koncept med ”en väg in”. Jag behövde bara ha Fjällkonferens som kontakt för hela arrangemanget trots flera olika inblandade aktörer."
 

Skidstahus AB

"Återigen har ni gett oss full valuta för pengarna. Jag vill tacka för ett perfekt genomfört arrangemang helt enligt dom första enkla stolparna som jag skickade över om min grundidé till nästa konferens. Varje konferens, aktivitet och arbetspass genomsyras av exakthet, proffsighet och alltid i fantastiska miljöer. Tack för några toppendagar och vi lovar vi hörs av igen." 

PricewaterhouseCoopers AB

"Vi anlitade Fjällkonferens till vår kickoff för 70 personer. Fjällkonferens var mycket proaktiva och hjälpsamma både i planeringen av vår kickoff och när vi väl var på plats och allt skulle samordnas. Vi hade tillgång till mycket bra lokaler för konferensen och teambuilding aktiviteten är något vi kommer att ha med oss i många år. Allt över allas förväntan! I det hela har Fjällkonferens hjälpt oss med allt från de minsta detaljerna till de stora besluten; alltid med lösningar och förslag som underlättat för oss och som utformats efter våra behov och önskemål. Vår kontaktperson har funnits tillgänglig under hela arrangemanget med en sådan självklarhet och serviceanda! Denna kickoff kommer vi att prata om i många år framöver! Tack för ett mycket bra och uppskattat arrangemang! 

Posten AB

"Vår konferensresa i Lindvallen överträffade alla förväntningar. Mycket tack vare det fantastiska vädret, men mest tack vare det jobb som Fjällkonferens lagt ner på att arrangera resan efter våra önskemål.Jag är imponerad av att allt blev så lyckat trots att vi var ute ganska sent med vår förfrågan och trots att vi ändrade våra önskemål ett antal gånger. Jag och mina kollegor kan varmt rekommendera Fjällkonferens!"

Etteplan

"Vi var ett förväntansfullt gäng som åkte iväg på en hälsoresa och fick så mycket mer än vi hade förväntat oss! Boendet, föreläsningarna, maten, aktiviteterna, ja allt var i toppklass. Fjällkonferens gjorde ett kanonjobb med arrangemanget och fanns alltid tillgängliga. Inte ens förändringar i sista sekund var några hinder, svaret var: inget är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid! Om vi var ett taggat gäng innan så var det inget mot vad vi var efter vår resa till Sälen. Nästa gång jag styr mot Sälen vet jag vem jag ska kontakta!" 

KMT AB

"I januari 2004 arrangerade Fjällkonferens den första kick-offen för vårt företag och vi tyckte att de var så bra att de även fick arrangera för 2005 och 2006! I år var vi i Tandådalen och vi enades alla om att det blev en jättelyckad konferens. Arrangemanget från konferenslokaler, transporter, boende, mat till aktiviteter var väl genomtänkt och så fick vi även det där lilla extra som inte alls är vanligt i dag. Fjällkonferens har genom åren lärt känna oss och våra önskemål och de ligger alltid steget före med planering och förslag och det underlättar mycket för oss. Slutsats! Vi vet vilka vi använder oss av nästa gång..." 

Svenska Volkswagen AB

"Jag vill ge er ett stort TACK för det mycket professionella omhändertagandet vi fick under vår vistelse i Sälen. Ett sagolikt program som vi kunde kombinera med en mycket givande konferens. Mina gäster var mycket imponerade över hela arrangemanget och att allt fungerade så bra trots att saker ändrades under resans gång. Än en gång ett stort tack för en toppenhelg!"

OBH Nordica Sweden AB

"Vi ville att årets säljkonferens skulle bli något utöver det vanliga. Vi ville ha något speciellt och personligt. Vår kontakt förstod genast vad vi menade och hittade det perfekta stället helt efter våra önskemål. Vi fick en väldigt lyckad konferens i rätt miljö med rätt aktiviteter. Fjällkonferens var otroligt serviceinriktade och såg till att allt praktiskt gick smidigt så att vi kunde få ut så mycket som möjligt av våra konferensdagar. Tusen tack! vi kommer tillbaka!"

Lernia Bemanning AB

"Jag vill varmt rekommendera Sälenkonferens för alla. En fantastisk service och hjälp med idéer för en lyckad Kick-off i Sälen" 

TeliaSonera Sverige AB Digitala Kanaler

"Vilken jättelyckad kickoff! Vi hade en mycket bra mix av allvar och nöje, ute och inne. Ett jättebra samarbete med Fjällkonferens och dess engagerade och driftige representant bidrog till att allt fungerade perfekt! 

Dala Kraft AB

"Tack för ett bra arrangemang med Klas Hallberg som föreläsare. Som människa, chef och medarbetare behöver man sätta sig i ett par timmar, någon gång ibland, och lyssna på någon som Klas Hallberg. Att få input d v s att få skratta, att få höra, i vissa fall självklarheter, som är nyttiga att få repeterade många gånger, att få idéer. Att få se att man ibland tänker rätt - ibland fel. Möjligheterna att förändra saker finns där. Att inte bara gå i samma upptrampade stigar! Trendföreläsningen ifjol var också bra och intressant!"

Telia Finans

"Vi vill än en gång skicka ett jättestort TACK för all hjälp i samband med vår konferens i Sälen. Trots att arrangemanget var större än vi vanligtvis brukar ha så har allt fungerat otroligt bra från början till slut. Vi har fått massor av positiv respons från deltagarna. Vi är mer än nöjda med samarbetet" 

Leif Höegh & Co AS

"Tiden flyr avgårde, og det er allerede fire månadersiden vi var i Sälen med våre bankforfindelser. Ville bara sende desse limjer og takke for et utmerker arrangement i februar, og da de personlige positive engasjement og imöteskommenhet. Vi har ettertid fatt mange positive tilbakemeldinger fra våre gjester, men som kanskje også er hyggelig om kommer tilbake dit det hörer hjemme." 

Polaris Scandinavia

"Fjällkonferens mer än svarade upp mot våra höga förväntningar. Hela tiden proffsig inställning, alltid frågande om allt var ok samt följde hela tiden upp tider och information de gav. Boende samt aktiviteter var mycket bra, matlagningsaktiviteten på restaurang Gustav var helgens höjdpunkt! Vi kan varmt rekommendera Fjällkonferens" 

Robert Bosch AB

"Efter en otroligt bra sommar så hade äntligen tiden kommit för vår säljkickoff inför hösten 2006. Hela gänget var laddade till max och var inställda på en en riktigt bra konferens. Problemet vara bara attallt eftersom vi närmade oss datumet för konferensen så sjönk motivationen lite eftersom väderprognosen var "helkass", regn utlovades i massor. Vad som sedan hände var att vi alla motogs med ett engagemang som definitivt inte påverkades av eventuella regnmoln, servicen och de planerade aktiviteterna som vi blevserverade var på topp. Aktiviteterna anpassades hela tiden till att kunna ställas om i sista sekund allt eftersom vädret förändrades. 

Och när sedan dagarna kom för uteaktiviteter så var det precis som om Fjällkonferens hade beställt fint väder, med näst intill stiljte och klarblå himmel gled vi sakta ner för älven för attsedan kasta oss ut i en crossbana för 4-hjulingar, vilket för oss från Bosch Motorsport var helt oemotståndligt med alla dessa vattensamlingar som vi fullkomligt flög igenom. Dagen avslutades sedan med god fiskelyckasamt middag ute i det gröna - helt fantastiskt! Konferensen blev mycket lyckad tack vara en lyhörd och flexibel arrangör. Stort tack från Bosch!