Ledord

Även erfarna fjällvandrare kan gå vilse. För att vi på Fjällkonferens inte ska tappa bort oss själva – vilka vi är och hur vi uppträder – har vi stakat ut våra alldeles egna ledord. Orden visar vägen till vår unika personlighet. Den som får våra kunder är hitta tillbaka till oss säsong efter säsong.

 

Enkla

Vi vet inte om det är ett typiskt norrländskt drag, eller om det bara är sådana vi är. Men vi krånglar inte till saker och ting i onödan. Vi kallar saker för dess riktiga namn och har aldrig förstått tjusningen i att lova mer än man kan hålla. Säger vi A, så är det A som gäller. Inte B eller C eller ett litet gement d. Därför är det ganska enkelt att ha med oss att göra.

 

Naturliga

Det som skiljer oss från många andra konferensarrangörer i fjällen är att vi bor och lever här året om. Vi umgås med naturen i alla dess skiftningar och säsonger, och kanske har den format oss. Vi vet i alla fall att det alltid är bäst att vara sig själv, precis som naturen. I storstan säger man WYSIWYG – What You See Is What You Get. Här skulle vi nog säga det på svenska.

 

Ärliga

Det är inte helt ovanligt att konferensarrangörer lovar allt från guld till gröna skogar. Det skulle aldrig falla oss in. Vi lovar gröna skogar (även om de halva året är vita) eftersom det kan höja både effektiviteten på företaget, lösa oupplösta knutar och bygga mer framgångsrika team. För det vet vi att vi kan hålla.

 

Möjlighetsorienterade

Ordspråket ”Nöden är uppfinningarnas moder” gillar vi. Vi ser varje händelse som en möjlighet till någonting annat. Att få lära sig något nytt, att få uppleva något nytt eller att komma på något nytt. Vi står aldrig handfallna när saker och ting inte går vår väg. Då tar vi en annan väg. Vilket kanske också är anledningen till att vi har så många aktiviteter att välja på.